Dnes na večeru pripravíme baklažánové lečo.
Dnes na večeru pripravíme baklažánové lečo. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 400 g baklažánu, 4 paradajky, 6 zelených paprík, 1 cibuľu, olej, soľ, mleté čierne korenie, 4 vajcia, Príprava Cibuľu speníme na oleji, pridáme nakrájaný baklažán , papriky, soľ, mlet

Suroviny pre 4 osoby:
400 g baklažánu, 4 paradajky, 6 zelených paprík, 1 cibuľu, olej, soľ, mleté čierne korenie, 4 vajcia,
Príprava:
Cibuľu speníme na oleji, pridáme nakrájaný baklažán , papriky, soľ, mleté korenie a udusíme do mäkka. Potom pridáme nakrájané paradajky a chvíľu podusíme. Zahustíme vajíčkom. Podávame s chlebom.
Čas prípravy: 40 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: g class="caption" src="images/stories/2013/130214/bakl.jpg" border="0" align="left" />
Suroviny pre 4 osoby:
400 g baklažánu, 4 paradajky, 6 zelených paprík, 1 cibu
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk