Dnes na večeru pripravíme cícerovú polievku so smotanou a párkom.
Dnes na večeru pripravíme cícerovú polievku so smotanou a párkom. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 200 g cíceru, 1 bobkový list, 200 g zemiakov, olej, hladkú múku, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 1 kyslú smotanu, mlieko podľa potreby, ocot, cukor, 3 párky, Príprava

Suroviny pre 4 osoby:
200 g cíceru, 1 bobkový list, 200 g zemiakov, olej, hladkú múku, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 1 kyslú smotanu, mlieko podľa potreby, ocot, cukor, 3 párky,
Príprava:
Cícer uvaríme vo vode na polovicu, potom pridáme na kocky nakrájané zemiaky, bobkový list a dovaríme do mäkka. Z 2 PL hladkej múky a oleja pripravíme zápražku a nalejeme do polievky. Pridáme prelisovaný cesnak, soľ, nakrájané párky, smotanu a podľa potreby mlieko. Necháme povariť, dochutíme cukrom a octom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: g class="caption" src="images/stories/2012/120918/1.jpg" border="0" align="left" />
Suroviny pre 4 osoby:
200 g cíceru, 1 bobkový list, 200 g zemiakov, olej, hladk
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk