Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
14. dec. 2019Branislava
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
16.10.2012 07:32 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme feniklovú polievku.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
16.10.2012 07:32 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme feniklovú polievku.



Dnes na večeru pripravíme feniklovú polievku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 2 fenikle, 1 cibuľu, 2 PL masla, 750 ml vývaru, 1 kyslú smotanu, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL čerstvej sekanej pažítky, 1 KL citrónovej šťavy, Príprava Fenikel očistíme, pokrájam


Suroviny pre 4 osoby:

2 fenikle, 1 cibuľu, 2 PL masla, 750 ml vývaru, 1 kyslú smotanu, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL čerstvej sekanej pažítky, 1 KL citrónovej šťavy,

Príprava:

Fenikel očistíme, pokrájame na kocky. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme fenikel a spolu restujeme 3-4 minúty. 1 dcl vývaru zmiešame s kyslou smotanou a odložíme, zvyšným  vývarom zalejeme fenikel. Osolíme,  okoreníme a varíme do zmäknutia. Uvarený fenikel rozmixujeme, vlejeme smotanu, dochutíme a necháme prejsť varom. Na tanieri zdobíme pažítkou, ktorú sme zmiešali s citrónovou šťavou.

Čas prípravy: 45 minút

Prajeme dobrú chuť. 



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121016/fen.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 4 osoby:

2 fenikle, 1 cibuľu, 2 PL masla, 750 ml vývaru, 1 kyslú



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok