Dnes na večeru pripravíme kuracie stehná na kyslej kapuste.
Dnes na večeru pripravíme kuracie stehná na kyslej kapuste. Gurmán Suroviny 2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapusty, celá rasca , soľ.

Suroviny:
2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapusty, celá rasca , soľ.
Príprava:
Umyté a osušené kuracie stehná mierne osolíme. Do zapekacej misy poukladáme slaninku pokrájanú na plátky, na ňu rozložíme kyslú kapustu a navrch položíme kuracie stehná a nakrájané zemiaky. Posypeme rascou, dáme do dobre vyhriatej rúry a pečieme asi 50 minút. Prvých 30 minút pod pokrievkou a potom misu odkryjeme a zapečieme.
Čas prípravy: 1,20 hodiny
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: g class="caption" src="images/stories/2012/121019/kura.jpg" border="0" align="left" />
Suroviny:
2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapust
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk