Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
7. mar. 2021Tomáš
BratislavaBratislava -2°
Biblia
TV program
Moje Netky
19.10.2012 07:09 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme kuracie stehná na kyslej kapuste.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
19.10.2012 07:09 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme kuracie stehná na kyslej kapuste.



Dnes na večeru pripravíme kuracie stehná na kyslej kapuste. Gurmán Suroviny 2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapusty, celá rasca , soľ.


Suroviny:

2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapusty, celá rasca , soľ.

Príprava:

Umyté a osušené kuracie stehná  mierne osolíme. Do zapekacej misy poukladáme slaninku pokrájanú na plátky, na ňu rozložíme kyslú kapustu a navrch položíme kuracie stehná a nakrájané zemiaky. Posypeme rascou, dáme do dobre vyhriatej rúry a pečieme asi 50 minút. Prvých 30 minút pod pokrievkou a potom misu odkryjeme a zapečieme.

Čas prípravy:  1,20  hodiny

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121019/kura.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny:

2 kuracie stehná, 200 g zemiakov, 50 g slaniny, 250 g kyslej kapust



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok