Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
15. aug. 2020Marcela
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
07.10.2012 18:51 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
07.10.2012 18:51 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca.



Dnes na večeru pripravíme moravského vrabca. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku, Príprava Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rasc


Suroviny pre 4 osoby:

1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, celú rascu, 5 strúčikov cesnaku,

Príprava:

 Mäso pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, posypeme celou rascou, pridáme nakrájaný cesnak a premiešame. Necháme postáť, potom preložíme na vymastený pekáč, trošku podlejeme vodou a prudko zapečieme. Navrstvíme nakrájanú cibuľu, podlejeme a asi hodinu ešte pečieme. Počas pečenia občas premiešame. Podávame s kapustou a knedľou.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121008/2.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 4 osoby:

1 kg bravčového pliecka, 3 cibule, soľ, mleté čierne koren



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok