Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
15. okt. 2019Terézia
BratislavaBratislava 21°
Biblia
TV program
Moje Netky
27.11.2012 08:26 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme polievku z ružičkového kelu.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
27.11.2012 08:26 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme polievku z ružičkového kelu.



Dnes na večeru pripravíme polievku z ružičkového kelu - Gurmán Suroviny pre 4 osoby 2-3 zemiaky, 2 mrkvy, 2 lyžice oleja, 1 liter vývaru (alebo 1 liter vody a 1 kocka bujónu), soľ, mleté čierne korenie, 2 klobásy, petržlenová vňať,  ½ kg ružičkového kelu


Suroviny pre 4 osoby:

400 g ružičkového kelu, 2 cibule, 2 PL oleja, 2 PL hladkej múky, 1 liter vývaru, soľ, mleté čierne korenie, 1 klobásu, 100 ml šľahačkovej smotany,

Príprava:

Cibuľu opražíme na oleji, pridáme múku,  prilejeme vývar, dáme očistený kel, soľ, mleté čierne korenie a varíme do mäkka, asi 15 minút. Klobásu pokrájame a opražíme sa sucho na panvici. Smotanu vyšľaháme, zmiešame s klobásou a zdobíme naservírovanú polievku.

Čas prípravy: 40 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121127/poliev.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 4 osoby:

400 g ružičkového kelu, 2 cibule, 2 PL oleja, 2 PL hl



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok