Dnes na večeru pripravíme sviečkovú z tofu.
Dnes na večeru pripravíme sviečkovú z tofu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 2 mrkvy, 2 petržleny, ½ zeleru, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, 1 bobkový list, nové korenie, vegetu, 1 údené tofu, 1 sójovú smotanu, olej, citrón, mleté čierne korenie, soľ, Príprava Po
Suroviny pre 4 osoby:
2 mrkvy, 2 petržleny, ½ zeleru, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, 1 bobkový list, nové korenie, vegetu, 1 údené tofu, 1 sójovú smotanu, olej, citrón, mleté čierne korenie, soľ,
Príprava:
Pokrájanú cibuľu a cesnak speníme na oleji, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, soľ, nové korenie, bobkový list, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Potom vyberieme korenie a bobkový list, vložíme nakrájané tofu, necháme povariť a rozmixujeme. Prilejeme smotanu, dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s knedľou.
Čas prípravy: 70 minút
Prajeme dobrú chuť.
Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR
Foto: g class="caption" src="images/stories/2012/120927/tofu.jpg" border="0" width="392" height="248" align="left" />Suroviny pre 4 osoby:
2 mrkvy, 2 petržleny, ½ zeleru, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, 1 bobko
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk