Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
14. okt. 2019Boris
BratislavaBratislava 23°
Biblia
TV program
Moje Netky
07.07.2011 10:54 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme encián v lístkovom ceste
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
07.07.2011 10:54 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme encián v lístkovom ceste




Suroviny pre 4 osoby:

4 ks enciánu, 1 lístkové cesto, 1 pór, kečup, soľ, mleté čierne korenie, vajíčko, vegeta,

Príprava:

Lístkové cesto rozvaľkáme, prekrojíme na štyri časti. Každú časť potrieme kečupom, položíme encián a pór. Soliť a koreniť opatrne, encián je dosť slaný. Urobíme batôžky, preložíme na vymastený plech. Do vajíčka pridáme trošku vegety, rozmiešame a potrieme batôžky. Upečieme v rúre. Ako príloha stačí zeleninový šalát, jedlo je dosť sýte.

Čas prípravy:60 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  le="text-align: justify;">Suroviny pre 4 osoby:

4 ks enciánu, 1 lístkové cesto, 1 pór, kečup, soľ, mleté čierne korenie, vajíčko, vegeta,

Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk


Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok