Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
19. okt. 2019Kristián
BratislavaBratislava 15°
Biblia
TV program
Moje Netky
01.10.2010 12:02 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme hráškovú krémovú polievku.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
01.10.2010 12:02 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme hráškovú krémovú polievku.




Suroviny pre 4 osoby:

1 väčšia konzerva sterilizovaného hrášku, 1 cl šľahačkovej smotany, mlieko , olej, hladná múka, voda, vegeta, soľ, opražený hrášok na ozdobenie a  opražený chlebík.

Príprava:

Do mixéra zlejte 1dcl  šľahačkovej smotany, pridajte asi 4 dcl mlieka, celú konzervu hrášku aj s nálevom, lyžicu soli a zapnite na 1-15,5 minúty na najvyššie obrátky. Potom urobte svetlú zápražku z oleja. Pridajte hráškovú mixovanú zmes a nechajte zovrieť. Podľa chuti okoreňte. Chlebík pokrájame na malé kocky a opečieme. Podávame do vyhriatych  tanierov, ktoré po okrajoch poprášime petržlenovou vňaťou. Na vrch pridáme opečený chlebík.

Čas prípravy: 30 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2010/011010/hra.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 4 osoby:

1 väčšia konzerva sterilizovaného hrášku, 1 cl šľahačkovej smotany, mlieko



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok