Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
19. okt. 2019Kristián
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
06.07.2011 10:26 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme kurací perkelt
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
06.07.2011 10:26 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme kurací perkelt




Suroviny pre 4 osoby:

1 kurča, i cibuľa, smotana na varenie, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, hladká múka

Príprava:

Kurča umyjeme, zbavíme kože a rozdelíme na kúsky. V hrnci na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku a chvíľu opekáme, kým sa mäso zatiahne. Potom ho podlejeme vodou a udusíme do mäkka. V smotane si rozmiešame 3 PL hladkej múky a za stáleho miešania prilejeme k mäsu. Necháme prejsť varom, dochutíme. Podávame s uvarenými kolienkami.

Čas prípravy: 70 minút

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  le="text-align: justify;">Suroviny pre 4 osoby:

1 kurča, i cibuľa, smotana na varenie, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, hladká múka

Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk


Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok