Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
23. okt. 2019Alojzia
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
07.10.2010 11:47 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme restovanú kuraciu pečienku.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
07.10.2010 11:47 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme restovanú kuraciu pečienku.




Suroviny na 4 porcie:

400 g kuracích pečienok, 4 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 4 KL oleja, 1 lyžicu podravky, mleté čierne korenie, trochu rasce a majoránu, 1 lyžicu paradajkový pretlak, 1 paradajku, l KL sladkej papriky, štipka pálivej papriky, 1 dcl vody.

Príprava:

Nakrájanú cibuľu na kolieska a pretlačený cesnak dusíme na oleji. Pridáme sladkú a pálivú papriku, paradajkový pretlak, nakrájanú paradajku, podravku a podusíme. Na tomto základe prudko opečieme očistené kuracie pečienky a zalejeme 1 dcl vody. Dochutíme ostatným korením a dusíme. Nakoniec pridáme ešte 1 KL paradajkového pretlaku, prejdeme varom a podávame. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a sterilizovanú uhorku.

Čas prípravy: 45 minút

Prajeme Vám dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2010/071010/pecen.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny na 4 porcie:

400 g kuracích pečienok, 4 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 4 KL oleja, 1 lyži



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok