Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
21. okt. 2019Uršuľa
BratislavaBratislava 12°
Biblia
TV program
Moje Netky
21.10.2010 12:07 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme ruský boršč
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
21.10.2010 12:07 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme ruský boršč




Suroviny pre 5 osôb:

40 dkg hovädzieho mäsa, 20 dkg červenej repy, 30 dkg bielej kapusty, 25 dkg zemiakov, 2 mrkvy, 1 petržlen, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 1 malý rajčinový pretlak, maslo, ocot, kyslá smotana

Príprava:

Mäso očistíme, umyjeme, vložíme do hrnca, zalejeme 1,5 l vody. Na miernej teplote uvaríme do mäkka (tak asi 1 hodinu). Mäso vyberieme a vývar precedíme. Kapustu nakrájame na hrubšie kúsky, koreňovú zeleninu a cibuľu na pásiky, zemiaky na kocky. Na panvici rozohrejeme maslo, vložíme zeleninu a opražíme. Vložíme ju do pripraveného vývaru, pridáme červenú repu nakrájanú na kocky, bobkový list, čierne korenie, 1 lyžicu octu, rajčinový pretlak, soľ a povaríme 20 minút. Hotový boršč ochutíme roztlačeným cesnakom, pridáme nakrájané mäso. Na tanieri zdobíme kyslou smotanou, podávame s chlebom.

Čas prípravy: 2 hodiny

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2010/211010/borsc.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny pre 5 osôb:

40 dkg hovädzieho mäsa, 20 dkg červenej repy, 30 dkg biel



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok