Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
14. okt. 2019Boris
BratislavaBratislava 11°
Biblia
TV program
Moje Netky
20.07.2011 08:11 Gurmán
Dnes na večeru pripravíme segedínsky guláš
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
20.07.2011 08:11 Gurmán

Dnes na večeru pripravíme segedínsky guláš




Suroviny:

500 g bravčového mäsa, 500 g kyslej kapusty, 2 cibule, soľ , mleté čierne korenie, rasca, sladká mletá paprika, smotana na varenie, 1-2 PL hladkej múky, 3 PL olej.

Príprava:

V hlbšej panvici speníme na oleji cibuľu nakrájanú na kocky. Pridáme červenú papriku a trošku pomiešame, dáme pozor, aby sme papriku nepripálili. Potom pridáme mäso nakrájané na kocky a opražíme. Podlejeme vodou, osolíme, okoreníme a pridáme rascu a dusíme až dovtedy, kým mäso nie je polomäkké. Nakoniec pridáme kapustu , zalejeme ešte vodou a necháme dodusiť. V smotane rozhabarkujeme múku a vlejeme do zmesi a necháme prejsť varom. Podávame s knedľou.

Čas prípravy:  0,50 hodiny

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2011/110720/seg.jpg" border="0" width="350" height="232" align="left" />

Suroviny:

500 g bravčového mäsa, 500 g kyslej kapusty,



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok