Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
2. júl. 2020Berta
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
11.02.2015 13:00 Relax
FOTO Recept: Bohémky
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
11.02.2015 13:00 Relax

FOTO Recept: Bohémky



BRATISLAVA - No kto by odolal tradičným fašiangovým bohémkam? Ak ste sa rozhodli spolu s nami zhrešiť, pripájame recept a prajeme dobrú chuť!


Suroviny:

10 bielkov, 30 dkg kryštálového cukru, 6 dkg kakaa, 20 dkg mletých orechov, 1 a ½  masla, 1 sladené kondenzované mlieko, 1 žĺtok, 10 dkg rozpustenej čokolády, čokoládová poleva,

 

Príprava:                       

Konzervu s kondenzovaným mliekom dáme do hrnca s vodou a varíme 1 hodinu. Bielky vyšľaháme spolu s cukrom na tuhý sneh, pridáme kakao a mleté orechy. Cesto rozotrieme na dva pechy, ktoré sme vystlali papierom  na pečenie. Upečieme, dáme dolu papier a rozkrojíme po dĺžke na tri časti. K uvarenému salku pridáme maslo, žĺtok, rozpustenú čokoládu a vymiešame hladký krém. Naplníme pláty, ktoré ukladáme na seba. Vrch tiež potrieme plnkou a polejeme čokoládovou polevou.

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok