Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
19. okt. 2019Kristián
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
25.01.2016 09:00 Gurmán
FOTO Recept: Bravčové na hríboch v tlakovom hrnci
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
25.01.2016 09:00 Gurmán

FOTO Recept: Bravčové na hríboch v tlakovom hrnci



BRATISLAVA – Toto jedlo tak ako aj všetky ostatné, môžeme pripraviť v tlakovom hrnci, čím skrátime dobu prípravy minimálne o polovicu.


Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, hrsť sušených hríbov, 200 g čerstvých hríbov, soľ, mleté čierne korenie, ½ PL mletej sladkej papriky, 1 PL masti, olej,

 

Príprava:

1. Sušené hríby si vopred namočíme do vody. 

 

 

2. Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme z oboch strán a prudko opečieme na oleji. 

 

 

3. V tlakovom hrnci orestujeme na masti cibuľu, pridáme opečené mäso, sušené hríby, čerstvé nakrájané hríby, soľ, korenie, mletú papriku a zalejeme vodou. 

 

 

 

 

 

 

4. Hrniec zatvoríme a varíme 15 minút. Potom stačí už len dochuť. Ak sa Vám zdá príliš riedka šťava, môžete zahustiť solamylom.

 

 

 Podávame s varenými zemiakmi.

 

 

Čas prípravy: 45 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok