Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
22. okt. 2019Sergej
BratislavaBratislava 22°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
26.01.2016 09:00 Gurmán
FOTO Recept: Hovädzí guláš z tlakového hrnca
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
26.01.2016 09:00 Gurmán

FOTO Recept: Hovädzí guláš z tlakového hrnca



BRATISLAVA – Varenie v tlakovom hrnci je rýchle, ak dodržiavate bezpečnostné predpisy tak aj bezpečné. Vyskúšajte ho a určite sa stane vašim dôležitým pomocníkom pri varení.


Suroviny pre 4 osoby:

1 kg hovädzieho mäsa, 3 cibule, 1 PL masti, soľ, mleté čierne korenie, mleté celé korenie, majoránka, cesnak, 1 PL mletej sladkej papriky, 1 feferónka, 1 pohár leča,

 

Príprava:

1. Cibuľu očistíme, nakrájame a v tlakovom hrnci ju opražíme na masti. 

 


 

2. Pridáme na kocky nakrájané mäso a miešame dovtedy kým pustí šťavu. 

 

 

3. Posypeme mletou paprikou, pridáme soľ, korenie mleté aj celé, prelisovaný cesnak podľa chuti, feferónku, zalejeme vodou, hrniec zatvoríme a varíme 30 minút. 

 

 

4. Potom pridáme lečo, hrniec znovu zatvoríme a varíme ešte 15 minút. Nakoniec pridáme majoránku a dovaríme už v otvorenom hrnci aby bolo mäsko mäkké.

 

 

 Podávame s chlebom.

 

 

Čas prípravy: 70 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok