Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
26. aug. 2019Samuel
BratislavaBratislava 28°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
12.04.2016 09:00 Relax
FOTO Recept: Kjuftety
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
12.04.2016 09:00 Relax

FOTO Recept: Kjuftety



BRATISLAVA – Aby ste ochutnali toto jedlo nemusíte cestovať do Bulharska. Pripravíte si ho kľudne aj vo vašej kuchyni.


Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčového mletého mäsa, 2 rožky, 3 uvarené zemiaky v šupke, 2 vajíčka, 3 cibule, 7-8 paradajok, 200 g syru na strúhanie, strúhanku, soľ, mleté korenie, mletú rascu, petržlenovú vňať, olej, 2 dcl bieleho vína,

 

Príprava receptu:

1. Rožky namočíme do mlieka a dobre vyžmýkame. Do misky dáme mleté mäso, nastrúhané zemiaky, soľ, korenie, rožky, vajíčko, mletú rascu, nastrúhaný syr. Podľa potreby strúhanku. Dobre premiešame a vytvarujeme valčeky.

2. Tie obalíme v nasekanej petržlenovej vňate. Opečieme na oleji a preložíme na pekáč. Na valčeky poukladáme na kolieska nakrájané paradajky a cibuľu. Podlejeme vínom a zapečieme.

3. Podávame s varenými zemiakmi, alebo bielym chlebom.

Čas prípravy: 100 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC