Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
14. okt. 2019Boris
BratislavaBratislava 23°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
14.02.2019 07:00 Gurmán
Kuracie rezne v horčicovo – jogurtovej kruste
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
14.02.2019 07:00 Gurmán

Kuracie rezne v horčicovo – jogurtovej kruste



BRATISLAVA - Dobré rezne nemusia byť stále vyprážené. Skúste tieto delikátne kúsky upiecť v rúre.


Suroviny:

2 ks kuracie prsia, 100 g hladká múka, 2 ks vajce, 2 PL grécky jogurt, 1 PL dijonská horčica, 200 g
strúhanka, 2 PL olej, soľ, mleté čierne korenie

 

 

Postup:

 

Rúru rozohrejeme na 180 °C. Prsia opatrne narežeme na dva až tri tenké rezníky a päsťou ich jemne naklepeme, aby boli čo najtenšie. Pripravíme si tri misky na trojobal. Prvá miska – hladká múka. Druhá miska – rozšľahané vajcia, jogurt, horčica, štipka soli a čierne korenie. Tretia miska – strúhanka. Rezne potom obalíme v múke,  vajíčkovej zmesi a strúhanke. Pre chrumkavejšiu a hrubšiu krustu môžeme obaľovanie vo vajíčku a strúhanke zopakovať. Obalené mäsko uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, zľahka pokvapkáme olejom a pečieme do zlatohneda cca 30 minút. V polovici pečenia rezne obrátime. Rezne podávame s vareným zemiakmi či čerstvým šalátom.

 

Prajeme dobrú chuť!



reklama


Zdroj: netky KŠ

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok