Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
17. okt. 2019Hedviga
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
02.11.2012 08:15 Gurmán
Pripravíme gaštanové lahôdky.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
02.11.2012 08:15 Gurmán

Pripravíme gaštanové lahôdky.



Pripravíme gaštanové lahôdky. Gurmán Pečieme gaštany.


Pečieme gaštany.

Jedlé gaštany narežeme  cez brušká do kríža, vložíme do vriacej vody a asi 10 minút povaríme. Necháme na sitku odkvapkať, uložíme na plech a upečieme.

Prajeme dobrú chuť.

 

Pripravíme si gaštanové pyré.

Suroviny:

250 g jedlých gaštanov, 2 dcl mlieka, 40 g práškového cukru, 20 g vanilkového cukru, 1 PL rumu, (šľahačka, pomaranč, hrozienka...)

Príprava:

Gaštany nakrojíme cez brušká a v mlieku uvaríme. Očistíme ich, prelisujeme cez sitko, pridáme cukor, vanilkový cukor, rum a vymiešame do hladka. Nastrúhame ich na tanier a môžeme dochutiť pomarančom, hrozienkami , alebo šľahačkou. 

Prajeme dobrú chuť.

 



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/121102/gast.jpg" border="0" align="left" />

Pečieme gaštany.

Jedlé gaštany narežeme  cez brušká do kríža, vložíme do vria



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok