Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
20. okt. 2019Vendelín
BratislavaBratislava 22°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
03.04.2019 07:00 Gurmán
Šampiňóny plnené bryndzou a medvedím cesnakom
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
03.04.2019 07:00 Gurmán

Šampiňóny plnené bryndzou a medvedím cesnakom



BRATISLAVA - Plnené šampiňóny s bryndzou a medvedím cesnakom sú rýchlym receptom, vhodným ako predjedlo, ale ak ho skombinujete s hriankami, poslúži aj ako hlavný a veľmi chutný chod.


Suroviny:

60 g bryndze, 60 g smotanovej nátierky, kurkumu, väčšie šampiňóny, paradajky, mmedvedí cesnak, ¼ cibule, chlebík

 

Postup:

Zo šampiňónov vyberieme nožičky a hlavičky opláchneme. Je lepšie kúpiť hríbiky so širšími a väčšími hlavičkami, lepšie sa prepečú. Umyjeme si zeleninu. Pokrájame si štvrťku paradajky a cibuľe na drobučké kocky, podobne aj medvedí cesnak. Zmiešame bryndzu so smotanovou nátierkou, primešame zeleninku a pridáme štipku kurkumy. My sme pridali aj štipku korenia na tofu. Soľ sme vynechali, keďže bryndza je slaná, ale, samozrejme, záleží, ako veľmi ste zvyknutí soliť. Postupne naplníme jednotlivé šampiňóny a ozdobíme ich plátkom paradajky. Pečieme ich asi 15 / 20 min na plechu alebo v zapekacej mise, rátajte s tým, že hríbiky pustia šťavu.

 

Prajeme dobrú chuť!

 


reklama


Zdroj: netky KŠ

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok