Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
8. dec. 2019Marína
BratislavaBratislava 10°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
15.09.2013 09:00 Relax
V nedeľu na obed pripravíme karfiolovo kuraciu polievku a červené mäso
ilustračné foto
ilustračné foto
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
15.09.2013 09:00 Relax

V nedeľu na obed pripravíme karfiolovo kuraciu polievku a červené mäso



Karfiolovo kuracia polievka. Suroviny: 500 g kurčaťa, 4 ks mrkvy, ½ zeleru, 1 karfiol, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, vegetu,


Príprava:

Mrkvu, zeler, cesnak a cibuľu očistíme, nakrájame na kocky, karfiol rozoberieme na ružičky, pridáme umyté mäso, soľ, korenie, vegetu, zalejeme vodu a uvaríme do mäkka. Mäso vyberieme, pokrájame na kocky a vrátime späť do polievky. Kto má rád hustejšie polievky, môže podávať s uvarenou cestovinou.

 

Červené mäso.

Suroviny:

1 kg hovädzieho mäsa, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL mletej rasce, 1 ČL mletej sladkej papriky, 1 paradajkový pretlak, masť, 1 feferónku, kečup,

Príprava:

Mäso a cibuľu nakrájame na kocky a orestujeme na masti. Pridáme soľ, mleté korenie, feferónku, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Na záver pridáme paradajkový pretlak a podľa chuti kečup. Podávame s ryžou.

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

ilustračné foto
ilustračné foto

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok