Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
20. apr. 2021Marcel
BratislavaBratislava
Biblia
TV program
Moje Netky
01.06.2012 07:17 Gurmán
V nedeľu upečieme jahodovú bublaninu.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
01.06.2012 07:17 Gurmán

V nedeľu upečieme jahodovú bublaninu.



V nedeľu upečieme jahodovú bublaninu. Gurmán Suroviny 4 vajíčka, 1,5 šálky polohrubej múky, 1 šálku práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, ½ šálky oleja, ½ šálky mlieka, čerstvé jahody, Príprava Žĺtky oddelíme od bielkov.


Suroviny:

4 vajíčka, 1,5 šálky polohrubej múky, 1 šálku práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva, ½ šálky oleja, ½ šálky mlieka, čerstvé jahody,

Príprava:

Žĺtky oddelíme od bielkov. Žĺtky vyšľaháme spolu s práškovým cukrom a vanilkou. Pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, mlieko, olej a prešľaháme. Potom zľahka primiešame z bielkov vyšľahaný tuhý sneh. Cesto prelejeme do stredne veľkého, vymasteného a múkou vysypaného hlbšieho plechu. Rozložíme jahody a upečieme. Upečené posypeme práškovým cukrom.

Náš typ:  Aby jahody nepadli na dno plechu obaľte ich v hladkej múke.

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  g class="caption" src="images/stories/2012/120601/13.jpg" border="0" align="left" />

Suroviny:

4 vajíčka, 1,5 šálky polohrubej múky, 1 šálku práškového cukru, 1 van



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok